mamma jag saknar min cykel...


igår tog jag Havanna och Viggo årets premiärtur med cyklarna. Dock hade inte Havanna fått riktigt kläm på cyklandet för i nedförsbacken på vägen hem gjorde hon en praktvurpa och tappade cykelintresset för stunden. Eftersom vi bor på landet så kastade jag naivt ner cykeln i diket och lät henne åka på min cykel hem med löftet att pappa skulle plocka upp den på vägen hem.

När Tomas kom hem frågade jag om cykeln och fick till svar att han inte sett den. Eftersom han kan vara lite disträ antog jag att han missat var jag lagt den och i morse tog vi Viggo i vagnen och hjälmen i handen för att ge det där med cyklandet en ny chans.

Tyvärr verkar det som att någon förbipasserande bilist upptäckt Havannas cykel och ansett sig behöva den bättre för kvar var den inte. Så med hjälmen under armen fick vi vandra hem igen.
Nu är Havanna ledsen och saknar sin cykel och hur förklarar man för en 4åring varför någon har tagit hennes cykel? ja man kan ju fundera hur en vuxen människa resonerar när dom tar en liten barncykel. För något direkt värde har den väl knappast. Jag hoppas att det inte är så illa att det är någon förälder som tycker att sitt eget barn behöver den. För om man själv är förälder borde man väl ha förmågan att relatera till hur ett barn känner som upptäcker att sin cykel plötsligt är borta.

Nä fy fan...SKÄMS PÅ ER!

Kommentarer
Postat av: Linda

Gud vad sjukt!

2010-04-16 @ 22:34:54
URL: http://liiindaaaa.blogg.se/
Postat av: Moa

stackarn :(

2010-04-17 @ 12:54:33
URL: http://moanystrom.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Men fy så hemskt!Stackars Havanna :(

2010-04-18 @ 22:39:59
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: ayaah ♥- Sweet 17!

vad söööt :D

2010-04-18 @ 22:52:55
URL: http://ayahbadawi.blogg.se/
Postat av: Tessan

Fin blogg ;)

2010-04-18 @ 23:06:41
URL: http://tessanaslin.blogg.se/
Postat av: Nikita

Fasiken vad fult gjort. Vuxencykel kan jag nog förstå men barncykel är väl ändå att ta i. Hoppas karma ger personen vad han/hon förtjänar. :)

2010-04-18 @ 23:27:56
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0