tulpanernas uppgång och fall


vattenpölspremiär


du ska inte tro det blir sommar i fall inte nån sätter fart


Det är mycket snö som ska smälta innan det blir sommar =/ Och med det här tråkiga vädret känns det långt borta.

Myran


Hos oss kan nog detta ses som ett vårtecken... Inte så uppskattat dock, speciellt hos Havanna som i år kommit på att en myra är det läskigaste som finns.

Canvastavla...


Visst hade det varit roligt att få trycka upp ett av sina fotografier på en canvastavla?!
Jag är med och tävlar om just en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

Vårkänslor

Mina uppdateringar blir sämre och sämre. Det måste ha att göra med att våren kommer allt mer och det sista man vill göra är att sitta och knappra bakom datorn.

Sista veckorna har varit fullt upp.I kväll har vi premiärkört grillen tillsammans med John och Linda. En trevlig tjejfest med nya bekantskaper förra helgen, fasadkurs i veckan inför kommande utesäsongen på jobbet och 50års fest i helgen. Mycket fart för en som till vardags är hemmamamma.

En kortfattat uppdatering i alla fall. Nu har jag äntligen tagit mig för att ladda in kameran också så det kanske kommer lite bilder här framöver. Min underbara unge får dock pryda kvällens inlägg.
Over and out

en vanlig lunch i landet kaos


mamma jag saknar min cykel...


igår tog jag Havanna och Viggo årets premiärtur med cyklarna. Dock hade inte Havanna fått riktigt kläm på cyklandet för i nedförsbacken på vägen hem gjorde hon en praktvurpa och tappade cykelintresset för stunden. Eftersom vi bor på landet så kastade jag naivt ner cykeln i diket och lät henne åka på min cykel hem med löftet att pappa skulle plocka upp den på vägen hem.

När Tomas kom hem frågade jag om cykeln och fick till svar att han inte sett den. Eftersom han kan vara lite disträ antog jag att han missat var jag lagt den och i morse tog vi Viggo i vagnen och hjälmen i handen för att ge det där med cyklandet en ny chans.

Tyvärr verkar det som att någon förbipasserande bilist upptäckt Havannas cykel och ansett sig behöva den bättre för kvar var den inte. Så med hjälmen under armen fick vi vandra hem igen.
Nu är Havanna ledsen och saknar sin cykel och hur förklarar man för en 4åring varför någon har tagit hennes cykel? ja man kan ju fundera hur en vuxen människa resonerar när dom tar en liten barncykel. För något direkt värde har den väl knappast. Jag hoppas att det inte är så illa att det är någon förälder som tycker att sitt eget barn behöver den. För om man själv är förälder borde man väl ha förmågan att relatera till hur ett barn känner som upptäcker att sin cykel plötsligt är borta.

Nä fy fan...SKÄMS PÅ ER!

städning är tydligen överskattatJag vände upp och ner på vår vardagsrumsmatta igår och gissa om jag gjorde fynd. Om man hade samlat ihop alla smulor hade jag säkert fått ihop till ett rostbröd eller två. Dock blev det ingen återvinning denna gång, dammsugaren fick sig ett skrovmål istället...

är det dehär som kallas I-lands problem?


Denna godsak blev under bemärkelsedagen i min ägo. Vilket otroligt lyxigt problem att inte veta vilken Pappelina man ska ha framme i köket. Tror de metalliska medaljongerna får semestra på övervåningen ett tag för lite prickig omväxling =)

Vad ska man säga, jag bara älskar Pappelina!

en dag i ditt liv går och kommer aldrig åter

Jag älskar tulpaner, synd att man inte får det oftare...=)


Helt plötsligt var man 25år. När man stannar upp och tänker inser man hur fort tiden plötsligt har börjat gå och hur mycket som förändras. 

Tusen tack för all uppvaktning på min födelsedag. Tack Tomas för den goda middagen och till alla andra som kommit med presenter och grattishälsningar. Nu sover Tomas på soffan, det är nog jobbigt att ha kalas när man börjar bli till åren som han =) Själv ska jag kolla genom kameran och se om det blivit några roliga kort. Det får ni också se så småningom...

Gokväll!

En olycka händer så lätt...eller var den kanske ingen olycka??


Tro inte att man kan vända ryggen till för två sekunder. Men har man en busunge så har man

Jag tror det är vår nuMan kan nästan tro att jag har börjat tappa stinget här på bloggen med allt glesare mellan inläggen. Men jag har helt enkelt inte vetat vad jag ska skriva om. Detta i kombination med att jag inte fotat typ någonting har lett till denna blogg-torka som råder.

Så vad har då hänt? Jo i morgon fyller jag år dagen har varit dedikerad städning och bak. Tyvärr är drygt halva huset ostädat och inte en kaka bakad ännu fast klockan är åtta. Påskpyntet har jag dock fått undan, men bara till bänken för Havanna har tappat nyckeln till skåpet. Riset hade jag inte hjärta att kasta ut för det hade fått så underbara knoppar. Och då snödrivorna fortfarande är rätt höga här ute så vill man ta vara på den grönska man får.

Trevligt kväll på er

Naglarna- Photo by Havanna


Tack Linda för mina naglar. Känns dock lite ovant men än så länge sitter alla kvar. Hitintills har de alltså överlevt bajsblöjsbyte, städning och lite annat. Man ska dock inte ropa hej men jag ska försöka vårda dom med kärlek =) Finns kanske någon bättre bild om du vill ha L...Säg bara till.

Visst är hon duktig min lilla tjej på att ta kort förresten =)

ÄppeltjuvenJag vet att små barn inte ska vara på bord. Men ibland måste man bara få spara på NEJet lite för att hinna ta en bild.

Pappa är borta och Viggo är i säng, nu är det tjejkväll


Med min absoluta favorit-tjej här i världen =)

Happy birthday to me...nästan

Okej jag fyller inte år ännu. Men fast än man är vuxen och presentköp inte lägre är obligatoriskt måste man väl få göra en liten önskelista i alla fall =)
I kväll kommer Linda och fixar mina naglar. Jag känner mig nästan som en Hollywood fru när man har en egen manikyrist och nagelteknolog to be =)

skotertur med obligatorisk korvgrillning *bilder till 1000*Som en avslutning på en annars bra påskhelg avslutades med en mini skotertripp med korvgrillning och mys. Tyvärr var det lite tråkigt väder. Hoppas på lite mer soliga dagar i veckan som kommer. Var duktig och tvättade av bilen igår och gjorde det i ordning för bilprovnings besöket idag. Dock var det i onödan då jag upptäckte i morse att tiden var först nästa tisdag. Nåjo, bilden behövde ändå tvättas. 

Viggo är lite trött i ögat och snorig i näsan idag. Hoppas det stannar vid det så man slipper ett sjukt barn. Nä nu ska jag gå och planera maten så man har lite framförhållning i alla fall....

jag längtar efter sommarenTänk när träden får knoppar och gräset blir grönt =)....Ahh just nu känns det bara som en fantasi. Men förhoppningsvis försvinner snön även detta år...

risigt


Visst har vi målat fina påskägg!

glad påsk i efterskottjag har inte gjort en enda uppdatering under påsken. Men jag har varit för upptagen med att bara ha de underbart ;)

Nu sticker vi

och äter och dricker gott och snarkar hotell. Underbara farmor är barnvakt hos oss...
Ha en trevlig kväll....

RSS 2.0