Matlagning på hög nivå


En torsdag...


Tänk vad veckorna hart börjat springa iväg nu när värmen och ljuset har hittat hit.
Man tycker att foto och blogg inspirationen borde flöda då det finns så mycket vackert som ploppar upp varje dag men inspirationen har hamnat på annat håll. Rabatter som ska fixas och en gräsmatta som ska krattas. Men det är mysigt att få ta sig små stunder i lugn och ro ute i lugnet som ständigt rår där vi bor.

Idag har vi haft sommarfest på dagis med grillnig och tipsrunda.
Sen stack jag till stan och tog en mysig fika med en tjej jag träffar allt för sällan.
Hennes positiva energi och uppmuntran fick mig att återfå lite av min blogg och foto-gnista så nu kommer det några inlägg =)

Eldhärjat...


Vi var ju aldrig på någon majbrasa så då fick vi helt enkelt kompensera med att göra en egen liten brasa på gården. Man blir nästan barn på nytt då man får peta lite i brasan.

Sommarpremiär på jobbet idag för övrigt. Premiär för mig alltså om det var oklart. Skönt var det också, känns helt okej att stiga upp i morgon och åka dit trots att det är lördag och alla pratar om solsken och inkommande ryssvärme =) Ett bra betyg med andra ord.

Var till och med så duktig att jag tog en motionsrunda med cykeln och Havanna när Viggo lagt sig. Rundan blev dock lite väl sportig då vi tog ett skogsvägs-race och efter x antal kilometer överraskades av rejält snötäkt väglag. Lite svordomar, mycket svett och rejält med vatten i mina sneakers tog vi oss ut på fast mark och rätt många kalorier senare var vi hemma. 

Nu ska jag hoppa genom duschen och förbereda lite för morgondagen så tomas som är ut i kväll inte behöver vakna allt för tidigt när jag sticker på jobbet.

det underbara ting vi kallar för vår

kanske det finns hopp om liv även i min stackars rabatt


Grattis Viggo på 1års dagen...

Underbara älskade busiga bråkunge. Nu är det ett år sedan du kom till våra liv.
Ett år sen vi fick ett till barn, Havanna fick en lillebror.
Och vilket år det har varit. Många motgångar och tårar men även så mycket glädje.
Grattis på födelsedagen fantastiska odåga.  Du är underbar =)

Viggo ska ha kalas på lördag klockan ett för alla som vill komma och fika....På bara 4 sekunder


Att vara Viggos mamma är lika med att aldrig kunna gå och kissa i lugn och ro....

Idag har vi förresten tjejdag jag och Havanna. Tomas har killdag med Viggo. Mersmak kan jag säga, det är allt för länge sen som Havvi fått det egentid hon förtjänar.

Valborgsfirande


Eller firande och firande. Vi åt gott och mös med familjen. Det kanske man kan kalla firande också. Speciellt när det känns som att det är evigheter sen vi var tillsammans och mös sist. Fick dock göra en liten avstickare på kvällskvisten för att åka med Tomas på jouren och kolla hans öga. En undersökning senare, 300- fattigare och med vetskapen om att det bara var en ögoninfektion åkte vi hem och la oss...

Idag ska vi på 3-års kalas hos en mysgumma och sen mest troligt på byapubs-middag och dejt med Therese & Robert


RSS 2.0