"Upptrappning" =DI lördags åkte min sämre andra hälft ut i krogsvängen. Vilket givetvis hemma hos oss inebär att jag passade på att göra något litet projekt. Denna gång var dock inte projektet så litet som det kanske borde ha varit. Hallen & trapphuset skulle målas, vilket jag glatt började med.

Som vanligt gick början aningen lättare än slutet & då varken stegen eller lusten räckde ända fram så lämades projektet påbörjat men ej avslutat. Men skam den som ger sig. Nu har jag samlat krafter och i kväll skickar jag ut sambon i förråden för att hitta högre trappstege samt förlägningsskaft!

Svart&vitt som vanligt, men vi får se om vi hitar någon lite twist denna gång för att göra det lite roligare. Bilder kommer senare.

Lisa Bengtsson är en av mina favvisar. Hoppas att Tomas Tomten kan komma med någon tavla från henne till den tilltänkta tavelväggen i det nya trapphuset. Kolla in på http://www.lisabengtsson.se

Tisdag, ny vecka nya bryderier.Ja egentligen började ju den nya veckan redan igår men uppdaterar man idag så gör man!
Lunchar på jobbet & hamnade som vanligt surfandes runt ledandes efter ny inspiration & kom ihåg att det var ett utmärkt tillfälle att slänga iväg en liten uppdatering.

För er som funderade på vad jag skulle göra med lampskärmarna tidigare så blir det en konstellation i likhet med bilden ovan. Dock hade jag någon mer lampa i mitt huvud. Men vad som bli i slutändan är osett....Det finns så mycket konstigt som aldrig blir av i mitt huvud =)
 

bättre lite smuts i hörnen....Än ett rent helvete!
Visst är det så man brukar säga? Kom att tänka på detta rent fenomenala uttryck allderles nyss när jag efter en snabb överblick här hemma kunde konstatera att smuts i hörnen vore edens lustgård jämfört med hur det ser ut här.

Nu låter detta som att det vore en ovanlighet att detta kaos uppstår i vårt hems ljuva vrår men faktum är att av dygnets timmar är redan i rejält underläge mot oredan. 

Funderar på alla fantastiska kvinnor vars bloggar jag läser eller facebook jag delar och hur dessa verkar lyckas med att vara goda pedagogiska mödrar, uppmuntrande sambos & eller flickvänner, bullbakande städmaskiner samt arbetande eller studerande karriärister. 

Så ni kvinnor där ute, hur fasiken lyckas ni? Var god att lämna denna magiska formel även till en sådan totalt kaosartad människa som jag själv. En sån som glömmer friluftsdagar, gympakläder & den dagliga frukten. Som struntar i att dammsuga & sparkar leksakerna under soffan. Som istället för att vara en glad och omtänksam sambo är sur på morgonen & somnar i soffan på kvällen.


(Havanna & Viggo har växt till sig lite sen jag bloggade sist)


PIP Studio


Äntligen komer uppföljaren till kollektionen med samma namn. Galet kitchiga PIP. Tyvärr håller inte riktigt tvåan samma mått som originalet. Några godbitar finns dock för dom som törs lite mer. Det här motivet hade gärna fått hamna i min "uppe-hall"!

Blodvite

Hujjaligen vilket mörker det är ute, nu får gärna snön ta & komma så men kanske får tillbaka lite av energin. Sen ska det såklart bli lite extra kul med vinter i år eftersom man gått & blivit skoterägare!

Började med projekt Viggos-hörna igår. Blir en lite grabbigare motsvarighet till Havannas lapp-täcke vägg. Så igår överbelamrade jag köksbordet med diverse tapeter. Lite Metallic, Marimekko, Ferm-living & en massa annat roligt.
Som vanligt när jag är igång ska det gå snabbt. Sakta men säkert är inte riktigt min grejj. Igår resulterade det dock att jag slant och skar upp fingret med rakbladet istället för tapeten! O så var det färdigpysslat för denna gång.

Nya friska tag till helgen kanske =)

Tapetberget ligger dock kvar på köksbordet, jag har rensat ett hörn så man ryms att äta =)
Godkväll...

RSS 2.0