Lugna puckar

Godafton mina damer och herrar!
Får jag lov att presentera, dumdumduridum(trummvirvel).....
DAGENS BLOGG!!!!! 


fast nu när jag tänker efter så var det inte så mycket att hurra för =)
Dagen som denna har varit  rätt lugn. Racade till vårdcentralen med Havanna på fm för att kolla upp något exemaktigt hon har på fossingarna.

Som vanligt när familjen Berglund/Persson har en tid att passa så är vi alltid i sista minuten. Det blir panik och kalabalik när man inser att man ska till stan på typ 18 minuter eller. Till saken hör dock att Tomas påstår att detta enbart inträffar när det är han som har ratt tjänstgöring (Vilket är alltid om han är med då han inte törs åka om jag kör). Och vid en disskussion för någon vecka sen så svor han på att nästa gång skulle han fullkomligt strunta i att vi hade en tid att passa och ligga och köra exakt enligt alla hastighetsbegränsningar, inte stressa pga mig alltså.

För er som inte känner Tomas så kan jag berätta att en människa som är mer barnsligt tjurig och envis finns inte. Han har även en skrämmande förmåga att exakt på ordet memorera saker som sagts i divese diskussioner och argumentationer sen 10 år tillbaka eller så....Detta föresten ett faktum som kan ha en negativ effekt för mig i en dispyt då jag aldrig lyckats komma ihåg vad som sagts.

Till skilnad från mig som har minne guldfisk så kom han ju såklart ihåg detta löfte  och när jag suttit och skruvat på mig en stund i bilsätet av stressrubbningar insåg jag plötsligt varför gasfoten för ovanlighetens skull var såå himla lätt just idag.
Men tro nu inte att jag gav honom den tillfredsställelsen att visa att jag fattade poängen. 
NIX PIX =) Jag bet ihop och lådsades som ingenting...hihi

Vi är en rätt konstig familj =)

Mammas stortjej på fiskesafari.

 

Skitblogg

Allvarligt!! Är det jag som är så tekniskt efterbliven eller är alla bloggare jag råkat läsa genier??
Jag fattar absolut ingenting om hur man får bloggen att se ut som man vill....Jaja jag får väl leva med detta bildlösa utseende tills det att någon förbarmar sig över mig och min stackars blogg. Frivilliga??

Så, vad skriver man då om i en blogg?? 
Hur fångar man folks intresse om i mitt fall totalt alldagligt vardagsliv. Hur mycket ska man berätta om sitt privatliv för er intrigälskande bloggläsare (utgår ifrån mig själv).

Nåjo i mitt fall som 24årig tvåbarns (småbarns) mamma så blir det nog inte så mycket till fyllefester och sexuella utsvävningar. Bara en o annan missionärsställning efter barnens läggdax o fnittrande av ett vinglas tre gånger per år.

Idag har jag kickat till stan allena och tagit en fika med Ann-Cha, första gången på sisådär 5 år eller nå. Så det var på tiden =)
Men det var trevligt o jag hoppas att det inte dröjer riktigt lika länge tills nästa  gång. Efteråt stack jag o köpte mig ett par jeans.
Det var sånadär moderna saker med en massa hål.
Häftigt värre tyckte jag tills att jag satte mig på huk & det lät "ritchh" o hålen blev 50% större.
Så går det när man ska vara inne. Kan för övrigt tipsa alla som tänker införskaffa liknande brallor att passa sig när man tar på sig dom, fötterna vill som till att fastna i dessa hål hur man än bär sig åt.

Kram på er ♥  

Bloggdjungel

Efter en otroligt lång startsträcka har jag lyckats komma igång och skaffa en blogg....
Som resten av Sverige ungefär =)
Tyvärr har jag tvingats erkänna för mig själv att man knappats kan klassas som något tekniskt geni, oavsett vad jag tidigare trott. Lyckas inte ens förstå mig på hur man får denna blogg att se ut för nå.

Men den som väntar på nå gott.... Kanska jag kan ragga upp någpn som kan hjälpa mig att fixa det =/Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0